Skip to content

Golf Portal.cz

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Nacházíte se:    Úvod arrow Aktuality arrow Mašínová prošla cutem na kvalifikaci na LET 2007
Mašínová prošla cutem na kvalifikaci na LET 2007
Saturday, 25 November 2006
Pouze Zuzana Mašínová se dostala přes nástrahy tří kol a postoupila do finále kvalifikace na ženskou evropskou PGA Tour. Edita Nechanická musí jet domů. Zuzana Mašínová (+6) došla třetí kolo v paru a prodrala se do cutu, který byl nastaven na hodnotu +7. Do čtvrtého kola postupuje 52 hráček. Kvalifikace se uzavřela pro Editu Nechanickou, která se výsledkem +17 do cutu nevešla. Mašínová má jedinečnou možnost získat jednu z 25 karet na příští sezónu Ladies European Tour. Zuzana Mašínová si musela připadat jako na houpačce - na sedmnácté jamce totiž zahrála triple-bogey a to by ji v konečném účtování postavilo mimo cut. Ovšem eagle na poslední jamce situaci opět obrátil. Zuzana si tak mohla oddechnout - finálová účast ji nemine.

To Edita Nechanická na tom byla hůře. Ve třetím kole opět zahrála 80 ran a se soutěží se musí rozloučit. I přesto však uvažuje o přestupu do profesionálního ranku a chce hrát nižší Telia Tour. Doufá, že odtud bude mít na Ladies European Tour přeci jenom blíže.

Skvěle zahrála Maria Verchenová, kterou působí v Karlových Varech. Ve třetím kole zapisovala 68 ran a s celkovým výsledkem mínus 2 má velmi reálnou šanci na plnohodnotný status na Tour v příštím roce.

Související:

 
< Předch.   Další >